Telefoni

Novu är den självklara partnern för företaget som vill se till att ha rätt lösning till rätt pris - och framför allt spara tid. Vi djupdyker i era befintliga telefoniavtal, och med era önskemål samt behov i åtanke tar vi fram och presenterar en skräddarsydd lösning hos valda operatörer.

Många företag låter sina avtal ”rulla på” mest för att det är bekvämt och tiden inte räcker till, något som ofta gör att man ligger kvar i onödigt dyra lösningar. Som oberoende partner till de ledande operatörerna har vi möjlighet att pressa priserna och tillgodose samtliga behov.

Vid val av ny operatör och växel bokar vi in en driftsättning och utbildning. Vi hjälper till hela vägen och ser till att det nya fungerar så att inga avbrott sker, alla nummer flyttas med, växel fungerar som den ska m.m.

Vi är sedan med er under hela avtalets tid som en extra support. Vid behov av hjälp med t.ex. nya användare, ny hårdvara, inställningar i växel, fakturafrågor eller annat slipper ni sitta i långa köer till operatörernas kundtjänst, och får snabbare samt mer personligt svar.

Abonnemang

Läs mer

 

Som oberoende rådgivare för Sveriges största operatörer, och med kompetens både som rådgivare samt erfarenhet att jobba på operatören garanterar vi bra avtal och lösningar.

Körjournal

Läs mer

 

Med körjournaler sparar ni både tid och pengar, samt har koll på den egna vagnparken.

IOT

Läs mer

 

Behöver ni koppla upp saker som laddstolpar, larm eller bara titta över hur vi skulle kunna hjälpa er att spara pengar genom att koppla upp saker? Kontakta oss för en behovsanalys.

Växlar

Läs mer

 

Vi kan erbjuda allt från fastnästnummer, gruppnummer till tunga IP lösningar för både mindre och större företag. Vi erbjuder både operatörens egna växlar till helt operatörsoberoende växlar, allt efter behovsanalysen och vad som är den bästa lösningen för er. 

M2M

Läs mer

 

Att arbeta hemifrån har blivit allt vanligare i takt med pandemin. Behöver ni en lösning för era medarbetare som arbetar hemma? Inga problem - vi tar fram en lösning som passar just eran organisation.

Bredband & Fiber

Läs mer

 

Behöver ni koppla ihop kontoren eller behöver en mer stabil uppkoppling till kontoret? Vi hjälper gärna er med den bästa lösningen till just ert företag.

Hårdvara

Läs mer

 

Vi levererar allt från mobiler, plattor till datorer. Köp, delbetalning eller fördelaktig leasing? Vi tar fram en modell som passar er organisation.