Just nu har vi inga tjänster ute men skicka gärna in en spontanansökan så hör vi av oss om det blir aktuellt. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. 

Om oss:

Novu Group ingår i en bolagsgrupp med 25 anställd där vi jobbar inom sakförsäkring, telefoni, pensionsförsäkringar, redovisning, kapitalförvaltning, leasing och mycket mer. Vi är ett starkt varumärke där kunden ska få hjälp med alla bitar kring sitt företagande under ett och samma tak. En kontaktyta för flera olika tjänster.

Novu har funnits sedan 2015 och är vår snabbast växande grupp med 9 anställda idag, och vi söker nu en ny medarbetare för att stärka vårt team!  Vi hjälper idag drygt 1500 företagskunder med helhetslösning vad gäller försäkringar samt telefoni.

Detta skapar en spännande arbetsplats där man får intryck från många olika branscher och kan utnyttja kompetenserna som finns inom koncernen. Vi erbjuder dig en inspirerande arbetsmiljö, stora utvecklingsmöjligheter och en positiv företagskultur som präglas av ett stort engagemang, affärsmässighet och kundnytta. Vi har en fin sammanhållning och är måna om att alla hos oss identifierar sig med vår kultur och utveckling framåt!

Vi ger dig alla förutsättningar du behöver för att utvecklas till den bästa versionen av dig själv. Vår familjära företagskultur genomsyrar allt vi gör, tack vare den ser vi ärlighet, sunda värderingar och långsiktighet som en självklarhet hos varje kollega.

Huvudkontoret ligger i Malmö med majoriteten av anställda, men vi har även ett kontor i Västerås och Stockholm.